Üzemeltető: Blogger.
Tag:

Szélrohamokkal, özönvízszerű esővel érkezik a vihar. Ezekben a megyékben


Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2020.06.10. szerda éjfélig
Általában a Dunától keletre, illetve a Dunántúl keleti részén többfelé képződnek zivatarok (legkevésbé a Nyugat-Dunántúl lesz érintve). Éjszakára kissé mérséklődik a zivatartevékenység, de még éjjel sem fog teljesen megszűnni, akkor is fordulhatnak elő további zivatarok. Holnap sokfelé – szinte bárhol – kialakulhat zivatar, majd estétől délnyugat felől stabilizálódni kezd a légkör. A lassan áthelyeződő csapadékgócokból több helyen is kialakulhat 20-30 mm-t meghaladó, néhol 50 mm-t is elérő csapadék. Lokálisan nagy méretű jég és 60-70 km/h-s szélroham is előfordul.

Országos előrejelzés: szerda reggeltől szerda éjfélig

A több-kevesebb napsütés mellett erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés. Többfelé várható zápor, zivatar, jelentősebben csak késő estétől csökken a csapadékhajlam délnyugat felől. A délies szelet egyes tájakon élénk lökések kísérhetik, de intenzív záporok, zivatarok környezetében erős, esetleg viharos széllökések is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 28 fok között várható.

Országos előrejelzés: csütörtök

Északkelet, kelet felé haladva erősödő gomolyfelhő-képződésre és egyre több magasszintű felhőzet számíthatunk, délnyugaton, nyugaton sok szűrt, keletebbre néhány órás napsütés várható. A Dunántúlon reggel egy-egy ködfolt előfordulhat. Délnyugaton, nyugaton legfeljebb néhol, északkeleten, keleten több helyen valószínű zápor, zivatar. A délnyugati szél többnyire mérsékelt marad, de zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között várható.-írja a met.hu

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések