Üzemeltető: Blogger.
Tag:

Összeroppan a magánytól Törőcsik Mari..csak egy kérésünk van


Negyedév elteltével lelkileg mindenki – főleg a magányos idősek – számára megterhelő az elővigyázatosságból vállalt karantén.

A falusi otthonába zárkózó Törőcsik Marit (84) is nagyon megviselte ez az időszak. A Kossuth-nagydíjas művésznő egyedül érzi magát.

– Minden héten felhívom legalább egyszer, és amikor legutóbb beszéltünk, elárulta, már nagyon szenved attól, hogy nem látogathatják a szerettei, a barátai. Most először mondott nekem olyat, hogy hiányzom neki, amitől bevallom, meghatódtam – mondta Jordán Tamás (78). – Nekem is hiányoznak a személyes találkozások, hiszen korábban hetente legalább egyszer mindig felkerestem. Remélem, hamarosan újra meglátogathatom, de az egészsége érdekében meghozott óvintézkedésekhez akkor is tartom majd magam.

Aki teheti írjon Marinak néhány jó szót, és hátha Jordán Tamás úr, amikor legközelebb nála jár felolvassa, és ezzel lelket önt a magányos művésznőbe!

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések