Üzemeltető: Blogger.
Tag:

Mindenki zokogott Ricsi temetésén. Nyugalomra helyezték az ablakon kiesett srácot


Több százan búcsúztak a 17 éves N. Richárdtól, aki még májusban ugrott ki egy Fő utcai lakás ablakán.
 
Szerda délután örök nyugalomra helyezték az Érdi VSE fiatal focistáját a város temetőjében. A mindössze 17 éves N. Richárdot több százan búcsúztatták. A bánat tapintható volt: családtagok, barátok, csapatattársak ejtettek könnyeket Ricsiért.

„Feldolgozhatatlan, hogy elvesztettem az egyik legjobb barátomat. Rendkívül jó ember volt, becsületes és remek futballista. Sosem fogom elfelejteni” – mondta sírva Adrián.

Ricsinek hamvasztásos temetése volt. Az urnáját egy virágokból készített zöld-fehér labda ékesítette.


Óriási Fradi-rajongó volt, így a végső nyugalomba helyezése során a Fradi-himnusz szólt. Vele temettek egy Fradi cipőt is.


Szülei és a közeli hozzátartozók nem bírták könnyek nélkül, többen is lélekfakasztó zokogásba törtek ki.

Ricsi és a társai az érettségit ünnepelték egy I. kerületi lakásban. Alkoholt és kábítószert fogyasztottak. A 17 éves focista azonban agresszívvá vált, majd kivetette magát a második emeleti ablakból. Életveszélyes állapotban került kórházba az NB III-as érdi labdarúgó, de az orvosok semmi esélyt nem adtak arra, hogy valaha fel fog épülni. Végül bekövetkezett a tragédia, Ricsi elhunyt, de még előtte édesapja el tudott tőle búcsúzni. A csapatát megviselte a tragédia, azóta is próbálják feldolgozni a történteket.

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések