Üzemeltető: Blogger.
Tag:

Kerti pottyantósba esett a 6 éves Benike. Csak órákkal később találták meg a holttestét


Két napig keresték, hol lehetett.

Hiába kerestek két napon keresztül több százan egy eltűnt moldáv kisfiút, a hét végén egész Hincesti városa gyászba borult, miután családja kert végi pottyantós vécéjéből került elő a hatéves Beniamin Osipciuc holtteste. A kisfiú vélhetően megcsúszott és a latrinába zuhant, ahonnan hiába kiáltott segítségéért, senki sem hallhatta hangját.

A kis Bibi még múlt hét kedden délután tűnt el, és hiánya csak órákkal később tűnt fel az éppen házi feladatát író 14 éves nővérének és 9 éves bátyjának. A gyerekek szüleikkel együtt kezdték el keresni a hatéves gyerkőcöt, sehol sem találták, így a kereséshez hamar több száz rendőr, vadász és egyéb önkéntes is csatlakozott. Miután már az egész várost és a környező falvakat is átkutatták, a hatóságok úgy döntöttek, hogy alaposan átkutatják a család otthonát és kertjét is.

BETÖRTÜK A KERTI VÉCÉ FALAIT ÉS OTT TALÁLTUK MEG A KISFIÚT A GÖDÖRBEN

– mondta egy helyi rendőr, Igor Zglavuta a helyi sajtónak. A kisfiú testén semmilyen külsérelmi nyomot nem volt, így száz százalékos biztonsággal ki lehet jelenteni, hogy egy tragikus baleset áldozata lett.


– A nővére papucsát vette fel, és abban ment ki a latrinához, ami fölé állva megcsúszott és belezuhant a gödörbe, ahol gyakorlatilag a felgyülemlett emberi ürülékbe fulladt bele – magyarázta a halottkém.

Bibi édesapja azt nyilatkozta, elképzelni sem tudja, hogy történhetett a baleset, hiszen a fiú hároméves kora óta egyedül használta a kerti pottyantóst...

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések