Üzemeltető: Blogger.
Tag:

Hétvégén a Balatonon ettünk egy hekket, amikor ez hallatszott ki a konyhából..


Szombaton Keszthelyen voltunk a libás strandon, ahol nagyon megéheztünk, és lesétáltunk az étteremhez, hogy csillapítsuk az étvágyunkat. 2 nagylányunk van, akik hekket kértek, a férjem egy lángost, én pedig egy süllőt. A pincér is nagyon flegma volt már az elején, amit nem tudtunk hova tenn, de ez ég nem is érdekelt, de amikor bevitte a rendelésünket a konyhára, és kihallatszott az alábbi beszélgetés, az feltett a pontot az i-re.

" Lesz két bekk annak a két picsának, a vén asszonynak meg rakj oda egy kisebb süllőt, de ne nagyot, így is elég dagadt már az a házi sárkány. "

Ez volt az a pillanat, amikor összehangúan felálltunk az asztaltól, és tovább mentünk a következő büféshez, ahol jóllaktunk, és legalább nem beszéltek így a hátuk mögött ahogy ők..

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések