Üzemeltető: Blogger.
Tag:

Egy beteg ember kálváriája. Mindenhonnan elzavarták a gyomorszondás férfit..sajnos a végére..

Frissítés: 
Kövics Réka letörölte a postot. Ennek tudatában mindenki maga döntse el, hogy amiket leírt korábban azok kitalációk, vagy valaki álhír terjesztése miatt megijesztette. De a teljes valóságot vélhetően csak Ő tudja..


Kövics Réka :

"Egy remalom toredekenek a reszletei...5 het utan hazakuldtek a beteget a korhazbol,gyomorszondaval sulyos hasnyalmirigy gyulladas miatt...tapszert es vizet a szondan keresztul kell minden nap beadni neki ami mint egy infuzio lecsopog. Punkosd vasarnao ez a szonda elakadt. Se a tap se a viz nem csopogott le sot tisztitani sem tudtuk. Az ugyelet nem tud vele mit kezdeni, mentot hivjunk. Megtortent,bevittek a surgossegire ahol kapott infuziot de szondacseret nem tudjak elvegezni ezert kedden reggel jelentkezzen a 3as belen. Betegszallito este 11kor hazahozta es megkaptuk a papirt hogy reggel 8ra jon is erte. 9.10 a betegszallito sehol.termeszetesen gyogyszereket se vettem be nem tudta szabad e egyaltalan a tap meg nem tud csopogni mert nem jo a szonda. Telefonalok az osztalyra ok nem tudnak mit kezdeni azzal hogy nem ment a betegszallito hivjam a haziorvost. Azt aki delutan rendel...hivtam termeszetesen nem vettek fel. Taxiba ultettem es bevittem a korhazba. Ez a sor fogadott...oda mentem a satorba egy urhoz es az arcomba rohogve kozolte hogy nem tud azzal mit csinalni hogy nem ment ki a betegszallito...ujra hivom az osztalyt,nem tudnak mit kezdeni az ambulanciara menjunk de a sort ki kell varni. Se tap se gyogyszer se semmi. Ekkor mar bevetettem vele a gyogyszert mert alig elt. 40perc mulva sorra kerultunk ahol kertunk toloszeket . Nem volt...feltelefonaltak az osztalyra es azt mondtak hogy se kocsit se beteghordot nem kuldenek. Nagy nehezen kaptam egy kocsit es elvittem az elso emeletre ahova kuldtek. Onnan elkuldtek a 3.emeltre mert hogy az van a papiron de a telefonban kozoltek hogy oda ne is menjunk. Csak felmentunk amikor is egy igalmatlan bunko nover es azt hiszem hogy nagyon finom voltam csapkodott a papirokkal hogy ide minek hoztuk itt nem csinalnak vele semmit. Nagy nehezen utana jartak amikor is kijott a kezelo orvos es ugyan ezt megkerdezte hogy mi minek jottunk ide?! (Nem volt jobb dolgunk minek?!) ez az endokrinologiahoz tartozik es nem is erti hogy a tegnapi ugyeleten miert ide kuldtek es nem is szoltak nekik. Majd utana jar hogy mi legyen. Rendben. Ekkor mar lassan 11 ora volt. Kozolte hogy ma mar nem lesz szonda csere mert a doktor urnak mar mara van 3 db es nem fer bele majd holnap. Van ket valasztas vagy felveszik a surgossegire es holnap megcsinaljak vagy hazamegy es holnap visszajon, kiveszik addig a csovet es akkor holnapig teaval es vizzel itassuk. Ugy...hogy eddig ket kortyot nyelhet le egesz nap. Na neee...azt valasztottuk hogy itt marad legalabb adnak neki infuziot mert holnap ezt a sort varhattuk volna ugyan ugy ki.
A kepen a sor lathato. Darab darab. Nem erdekes.
Biztosan vannak az orvosokbol es noverekbol is kivetelek akik nem ugy beszelnek mint egy kutyaval a beteggel hanem normalisan de az elmult 5 het tapasztalata sajnos itt nem ezt mutatta. Vannak mert a surgossegin a doktor ur aki felvette most,kedves,inteligens,nyugodt ember volt aki a betegen tenyleg segit.
Szegyen es gyalazat ami ebben az orszagban folyik es ahogy folyik "

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések