Üzemeltető: Blogger.
Tag:

A 24 éves Niki volt az áldozata a dombrádi gyilkosnak. Niki terhes volt a 4. gyermekével


Bestiális kegyetlenséggel végeztek egy 24 éves nővel Dombrádon. Nóri meztelen holttestére a családi ház kertjében találtak rá. A nő barátja, Csaba eltűnt, őt a rendőrség nagy erőkkel keresi.

Kivérzetten, lemeztelenítve, összetört fejjel találtak rá a 24 éves Deák Nóri holttestére Dombrádon. A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz, miközben az elhunyt nő élettársát ezidáig nem találták meg. L. Csaba bujkál, a 23 éves, alkalmi munkákból élő férfi anyja pedig meg szeretné érteni, mi történhetett.

– Egyet biztosan tudok! A fiam nem akarta megölni a szerelmét! A múlt héten egy idegen férfival kapta rajta, hát persze, hogy Csabi megroppant! Alig bírtam megvigasztalni – mondta a Borsnak Katalin, aki arra biztatja fiát a lapunkon keresztül, hogy jelentkezzen a rendőrségen, és tisztázza magát.

A gyászoló család is a miérteket keresi, s közben nekik kell felnevelni az áldozat há­rom­éves kislányát, Mirát.

– Nóri ezt a drága gyermeket hagyta itt nekem! – zokogta Éva, Nóri édesanyja. A kislány nem tudja, hogy ki szülte, a nagy­mamáját hiszi az anyukájának.


– A kezdetektől én nevelem ezt a csöppséget. A másik két gyerekét is elvették tőle, őket már a kórházból sem vihette haza, mert a házukban nem voltak megfelelő körülmények – magyarázta Évike, aki egy kicsit sem örült, amikor két éve Csaba belépett az életükbe. Úgy vélték, a férfi rossz hatással volt Nórira. Még rendőrségi ügyekbe is belekeveredett.

– Megmondtuk Nórinak, hogy nem hozhatja ide azt a fiatalembert! Tiszteletlen volt és agresszív! Hiába könyörögtünk neki, hogy hagyja el és költözzön haza. Rendszeresen verte! Volt, hogy Nóri kék-zöld foltokkal menekült haza, de az is megesett, hogy Csaba eltörte a kezét és a lábát – mondta Dóri, Nóri testvére.


– Nézzék meg! Itt maradtak Nórikám iratai. Ez csak azt je­lentheti, hogy amikor a legutóbb visszament a férfihez, nem önszántából tette, hanem erőszakkal cipelte el innen valaki. Mi éppen nem voltunk itthon. Most már soha többé nem ölelhetem meg a kislányomat – csuklott el az anya hangja.

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések