Üzemeltető: Blogger.
Tag: ,

Sajgó szívvel szeretnénk tudatni, hogy Ági már nincs közöttünk..


Mint ahogyan arról Az eltűnt emberekért csoport írt:

"Vida Ágnes 04.09. kórházba került, ahonnan vizsgálata után elengedték. Ekkor még zavart állapotban volt, hallucinált, térben ,időben tájékozódni nem tudott. Utoljára a Béke téren látták. Azóta nem elérhető, életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen. Ruházata: fekete orkán kabát, alatta egy vékony fekete kardigán fehér ujjakkal, fekete melegítő nadrág, aminek bő volt a szára alul, fekete fehér edző cipő. Személyleírása: 165 centi magas, vékony testalkatú, hosszú, őszes barna haja van, a haja fazonja a képen láthatóval egyezik, annyi különbséggel hogy a hosszú rész már leér a háta közepéig. Szeme színe zöld, barna pöttyökkel benne. Álla jobb oldalán van egy műtéti heg, az egyik kézfején nem kivehető virágmintás tetoválás van."

A mai napon közölte az eltűnt emberekre specializálódott közösségi oldal, hogy Ágnes már nincs életben. Nagyon sajnáljuk, és szeretnénk Őszinte Részvétünket nyilvánítani Ágnes családjának, szeretteinek. Nyugodjon Békében!

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések