Üzemeltető: Blogger.
Tag:

Pár napja még sírt Bence miatt, ma már mosolyog Hódi Pamela.. Lett új pasi?


Két hete robbant a hír, hogy a csinos influenszer és focista vőlegénye szakított, de a különválásról még egyikük sem szólalt meg. Közösségi oldalaik, posztjaik azonban sokat sejtetőek, s lapunk egy közeli baráttól is megtudott pár részletet. Például, hogy Bence már új, saját albérletében lakik. Megtudtuk azt is, hogy Hódi Pamelának olyan ez a szakítás, mintha Bence téglákat dobott volna hozzá, s hogy lelki fájdalma mellett még komoly anyagi teher is szakadt a nyakába, hiszen nemrég költöztek nagyobb lakásba, amelynek borsos bérleti díja már csak egyedül őt terheli.

De Pamelát kemény fából faragták, igyekszik tartani magát, továbbra is helytállni anyaként és komoly követői bázissal rendelkező influenszerként. Most, két héttel a kenyértörés után könnyek helyett egy kis derű, jókedv is került az arcára.

EGY APRÓ MOSOLY
– írta friss szelfije alá Pamela, amit percek alatt majdnem harmincezren kedveltek, s ami mindeképp jót jelent. Vagy mert Bencével még van remény a békülésre, vagy mert Pamela kezd jobban lenni.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések