Üzemeltető: Blogger.
Tag:

Ő az a 18 éves ember aki a Deák téren 2 társát halálra késelte. Krisztián adatlapján vannak érdekességek


A vadhajtas kiderítette ki volt a tettes a 2 emberéletet követelő késelés során :

"Alighogy betöltötte a 18. életévét elvette két másik fiatal életét. Jöjjenek elő a civil szervezetek és verjék ki a családjából a kártérítést, fizessenek az áldozatok hozzátartozóinak.
               
A főváros vezetése meg gondolkozzon el egy hatékony polgárvédelem bevezetésén, a fiatalok biztonságban tudjanak bulizni a felszabadult, menőbb Budapesten. Ne kelljen rettegnie senkinek, hogy elveszti a gyerekét egy barbár ámokfutó miatt.“Herceg”, valós nevén Cs. Krisztiánt egy tesója buktatta le.


Cikkünk megjelenése után eltűnt a bejegyzés is, ami felrobbantotta a netet. De nyomozásunk során, Krisztiánnak van másik Facebook profilja is, természetesen azon sincsen a teljes neve. Mindenesetre, köszönjük a tesójának, hogy bemutathattuk Magyarországnak ezt a férget.. Másik profilja a gyilkosnak:


About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések