Üzemeltető: Blogger.
Tag:

Nyállal dobta meg a taxist az utas, aki koronás volt. A taxisofőr életét vesztette


Egy vitát úgy rendezett le a fizetni nem akaró brit utas, hogy nyállal fertőzte meg a taxisofőrt, magyarul leköpte. Ezek után fenn hangon kíabálta, hogy koronavírusos vagyok, és most már te is. A sofőr mindössze a szolgáltatásért járó 9 fontot, nagyjából 3 ezer forintot szerette volna elkérni a potyautastól, aki nem akarta ezt átadni neki, ezért megtorolta.

Mint kiderült utóbb, az utas nem hazudott, mivel a 61 éves férfi az eset után pár nappal nagyon rosszul lett, kórházba került, ahol megerősítették, hogy valószínűleg az utastól kaphatta el a betegséget, majd április 18.-án a 61. születésnapja előtt mindössze 3 nappal, életét vesztette.


Barátai, szerettei mind ketté törtek, és elmondták, hogy egy végtelen jó embert, egy remek barátot, és társat vesztettek el, és soha nem lesznek képesek megbocsátani az ismeretlen utasnak, aki elvette tőlük Trevort.

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések