Üzemeltető: Blogger.
Tag:

Nagyon cudar lesz a holnapi idő. Erre fel is kell készülni rendesen


Kellemetlen időjárással búcsúzik a május.

Az éjszaka észak-északkelet felől erősen megnövekszik a felhőzet, reggelre a déli megyék kivételével beborul az ég – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat. Reggelig az északkeleti megyékben és az Északi-középhegységben több helyen, másutt csak néhol alakul ki eső. A hőmérséklet hajnalban 7 és 12 fok közé süllyed.

Vasárnap reggel, délelőtt délen is beborul az ég, és mindenütt erősen felhős vagy borult idő lesz, többfelé alakul ki ismétlődő eső. Az északnyugati, nyugati szél napközben többfelé megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 17 fok között alakul.

Hasonló előrejelzést adott az Időkép is. Azt írják, vasárnapra észak felől beborul az ég, és sokfelé várható eső, zápor. Kevés napsütés kezdetben délen lehet. Többfelé erős lökések kísérhetik a nyugati, északnyugati szelet. Délután mindössze 11-20 fok várható, délen lesz melegebb.

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések