Üzemeltető: Blogger.
Tag: ,

Ma helyezik örök nyugalomra Szilágyi Istvánt. A fiát egyáltalán nem érdekli apja temetése


Ma temetik el a rákoskeresztúri új köztemetőben a közel 4 hete elhunyt hírességet, Szilágyi István bácsit. Rengeteg ember lesz jelen a sztár búcsúztatásán, ezért már a Rendőrök is készülnek a helyszínen, ha esetleg a forgalmat kell irányítaniuk, vagy egyéb incidens történne.

A színész fia, és egyben az édesapja gyilkosa egy közeli barát szerint, nem csak hogy nem lesz jelen a temetésen, de nem is érdekli őt az édesapja nyugalomra helyezése.

Péter nem kérvényezte a börtönben, hogy édesapja jelen legyen, pedig egy egyszer nyomtatvány kitöltésével, és a halotti bizonyítvány bemutatásával elérhette volna, hogy erre az időre 2 Rendőr kíséretében jelen lehessen édesapja temetésén.

Jolika néni azt is elárulta, hogy hajdani férje kérésére hamvasztatták el, és az urnát egy sírba teszik, a köztemetőben. Több haza ismert sztár is jelezte, hogy jelen lesz az eseményen, és végső búcsút vesz a színészlegendától.

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések