Üzemeltető: Blogger.
Tag:

Kisgyerekek mentették meg a cukorbeteg Benjámin életét Mosonmagyaróváron. Kitüntetik őket


A 12 éves Agócs Benjámin hétfőn játék közben rosszul lett egy mosonmagyaróvári játszótéren, perceken múlhatott az élete. Barátai nem estek pánikba, hanem azonnal segítségére siettek: volt, aki csokiért rohant, más vízzel itatta. Azt viszont nem értették, hogy miért nem segítettek a közelben lévő felnőttek - számolt be az esetről az RTL Híradó.

"Igazából egy-két percen múlt az életem" - kezdte elcsukló hangon az az Agócs Benjamin, aki egyéves kora óta tartó cukorbetegsége miatt hétfőn játék közben lett rosszul a mosonmagyaróvári játszótéren. Benjamin hozzátette, csak a barátai gyors közbelépésének köszönheti azt, hogy még életben van.

A fiatalok ugyanis néhány percen belül a segítségére siettek: volt, aki vizet adott neki, más csokiért rohant, míg egyikük Benjamin édesanyját értesítette arról, hogy fiának rohama van.

"Ők elmentek csokiért, én addig megmértem a cukrát, és vittem neki vizet is, hogy nehogy elájuljon" - mesélte a kiskamaszokból álló mentőcsapatot irányító Eszter, aki ugyancsak cukorbeteg volt korábban, ezért tudta azt is, hogyan kell kezelni a vércukorszint-mérőt.

A szülők elmondták, büszkék arra, hogy gyermekeik a felnőtteket megszégyenítő módon siettek barátjuk segítségére. A gyermekek ugyanis nem értették, a játszótér közelében tartózkodó emberek miért nem mentek oda segíteni nekik.

A teljes adást itt nézheti meg:

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések