Üzemeltető: Blogger.
Tag:

Kilakoltatják Jolika nénit? Nagyon úgy tűnik, újabb végrehajtó kopogott be!


Joli néni újabb tartozásról értesült, a végrehajtó akár ki is teheti az otthonából.

Ahogy korábban írtuk, Szilágyi István és özvegye 30 millió forintos tartozást halmozott fel. Azonban az idős Joli néninek újabb fizetési elmaradással kellett szembesülnie, egy csaknem félmilliós gázszámláról jött értesítés pár napja. Egy végrehajtó cég akár ki is lakoltathatja az özvegyet.

„Most kaptam egy végrehajtótól levelet, gáztartozás miatt akarnak pénzt tőlem, pedig úgy tudom, több mint tíz éve nincs gáz a lakásban, kikötötték” – nyilatkozta a Borsnak Joli néni. Hozzátette: támogatói felkeresték a céget, hogy bővebb tájékoztatást kapjanak a tartozásról, de ezt csak Jolika intézheti el, aki azonban a rossz egészségügyi állapota miatt nem tud megjelenni személyesen.

Úgy tudni, egy 2004-2009 közötti gázszámlatartozás nehezíti meg az özvegy helyzetét, ami még ennyi idő után sem évült el. Dr. Nagy József ügyvéd szerint az egyetlen esély a végrehajtás megszüntetése ellen a perelés lenne. A szakértő megjegyezte, Szilágyi István özvegye részletfizetést is kérhet, de ha nem tudja fizetni, ki is lakoltathatják.

Akiben van egy kis hajlam arra, hogy segítsen, tegye meg!

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések