Üzemeltető: Blogger.
Tag:

Kásler szerint az orvosok felelőssége, hogy kit engednek hazaKásler Miklós megkérte Pintér Sándor belügyminisztert, hogy tekintsék át a magyar egészségügy struktúráját, és esetleges átalakítását - ezt az Emberi Erőforrások Minisztériuma minisztere mondta el az általa indított beszélgetős műsor, a Miniszteri percek második részében.

A tárcavezető kitért a kórházi ágyfelszabadítások kérdésére is, amellyel kapcsolatban azt mondta, azt az utasítást adták a kórházaknak, hogy minden beteget el kell látni, akinek az állapota ezt megköveteli. Ezek után az orvosok döntöttek, hogy az illető beteget benntartják, vagy hazaengedik.


"Ők döntöttek tehát, saját felelősségük rajta. Aki nem követte az utasításokat, nem volt összhangban a saját hippokratészi esküjével"

- mondta Kásler, majd hozzátette, hogy ha bárki úgy érzi, nem kapta meg a megfelelő ellátást, forduljon a kórház főigazgatójához, a betegjogi képviselőhöz vagy jelentkezzen az Emminél.
A miniszter a beszélgetés során elmondta, hogy a járvány alatt az egészségügyi és a szociális dolgozók mindig megkapták azokat a védőfelszereléseket, amelyek használata indokolt volt, így volt ez a diákok és a tanárok esetében is az érettségin.

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések