Üzemeltető: Blogger.
Tag:

Hány dicsérő szót kaphat az a Down szindrómás lány, aki így mentette meg 3 éves húga életét


Mint tudjuk a Down-szindromás emberek reakcióideje hosszabb, mint az egészséges társuké. Ezért is fantasztikus, amilyen határozottan reagált ez a 12 éves kislány

A testvérek együtt szárítkoztak a napon, miután udvari medencéjükben fürödtek. Egy pillanat műve volt, hogy a még úszni nem tudó, de a kisgyermeki félelmet nem ismerő húgocskája, felkapott úszógumival beleugrott a vízbe. Nem lett volna semmi baj, de sajnos kicsúszott belőle.
Víz alá merült, amikor Down-szindromás nővére meglátta, minden gondolkodás nélkül ugrott utána a vízbe és határozott mozdulatokkal vitte a medence szélére. Bár a kislány sok vizet nyelt, de nővére azonnal mentőt hívott, akik kórházba vitték őt.

Mostanra úgy tudjuk jól van, de egy biztos 12 éves nővérének köszönheti az életét! Ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel a 12 éves hős és húgocskája történetét!Igazán megérdemli a dicsérő szavakat!
Forrás

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések