Üzemeltető: Blogger.
Tag:

Ez a két srác halt meg a Deák téri késelésben. Nyugodjék Békében


Brutális kettős gyilkosság volt Budapesten a Deák téren május 22-én hajnalban. A rendőrök gyors kiérkezése után két férfit találtak az úttesten feküdni, a 16 éves M. Lászlót és a 21 éves K. Gergelyt. Sérüléseik annyira súlyosak voltak, hogy már nem tudták megmenteni életüket.

A támadó és a barátai a helyszínről elmenekültek, a rendőrök végül elfogták őket a Nyugati téren. Az üggyel kapcsolatban 18 embert állítottak elő, végül a 18 esztendős „Cs.” Krisztiánt gyanúsították meg a kettős gyilkosság elkövetésével.

A szoljon.hu cikke szerint „Cs.” Krisztián társai brutális kegyetlenséggel ütötték-verték a földön fekvő fiúkat, fejbe és hasba rugdosták őket, három lány próbálta leállítani a támadókat, de hiába. Krisztián a tömegverekedésben előkapta a bicskáját, amivel összevissza kaszabolta áldozatait.

Látta, ahogy meghal a testvére

„Nem tudom elképzelni, hogyan történhetett. Ha kellett, Gergő ököllel megvédte magát és a barátait, nem volt gyáva fiú, de fegyvert sosem használt volna, nem hordott kést, ahogyan Laci sem. Nem tartjuk kizártnak, hogy Laci és Gergő azért kapták a halálos sebet, mert az a gyilkos gazember egyikükre rátámadt, a másik pedig a barátja védelmére sietett. Ilyenek voltak: mindig kitartottak egymás mellett”
– nyilatkozták a barátok a Borsnak.

Az áldozat, Gergő egyik rokona nyilatkozata szerint a fiú testvérével érkezett a születésnapra, így végig kellett néznie bátyja haláltusáját. Ráadásul nem ez az első haláleset a családban, nemrég a két fiú az édesanyját vesztette el. Barátai szerint Gergő igencsak jó ember volt, szerette a testvéreit és rajongott a fociért is.

A gyilkos, Cs. Krisztián és barátai elszámoltatása még folyamatban van, még azt is vizsgálják, hogy a cigánybanda drogbefolyásoltság alatt állt-e.

Nemrég halt meg az édesanyja az egyik áldozatnak

A születésnapos László édesapja már régebben meghalt, súlyos betegségben meghalt édesanyjától két hete vettek végső búcsút. Laci azóta a húgával együtt a nagymamánál lakott, a kutyájával. Amikor a nyomozók közölték Babi nénivel a tragikus hírt, rosszul lett, az unokája pedig elájult– mondta a Blikknek László nagymamájának szomszédja. – A kislány imádta a bátyját, két napja még együtt pingpongoztak. Amíg az egyik rendőr elszaladt nyugtatóért, társa vigasztalni próbálta a nagymamát. Babi néni azóta is minden percben sír… – írja a lap.

Gergő most érettségizett, nagyon készült az önálló életre. Imádta a focit, az Újpest volt a mindene, ezt a másik, 21 éves áldozat ismerőse mondta a Blikknek.

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések