Elkészült LL.Junior kisfiának a hófehér márvány síremléke..Nézzék az idézetet rajta


Kilenc hónappal Dávidka halála után fehér márványból készült el L.L. Junior kisfiának síremléke. A kisfiú a negyedik születésnapja előtt két héttel hunyt el egy végzetes balesetben, tragédiája az egész országot megrázta. Azóta is rengetegen látogatnak ki a sírhoz, hogy leróják a kegyeletüket.
 
Szívszorító látvány fogadja immáron kilenc hónapja azokat, akik kilátogatnak a Fiumei úti sírkertbe, és elhaladnak Lesi Dávid Laurent nyughelye mellett. L.L. Junior kisebbik fiának nem itt lenne a helye, hanem egy játszótéren a pajtásaival, esténként pedig a szülei karjaiban...

A sors azonban kegyetlen volt hozzá: Dávidka tavaly augusztus 31-én egy tragikus balesetben életét vesztette, óriási űrt hagyva ezzel maga után.

Apró testét a Fiumei úti sírkertben helyezték örök nyugalomra, mostanra pedig hófehér márványból elkészült a végső nyughelye. Az elmúlt hónapokban zarándokhellyé vált a sírja: nemcsak a családtagok és a barátok, de a rajongók és más, együttérző emberek is rendszeresen kilátogatnak a kisfiú nyughelyéhez a Fiumei úti sírkertbe.


A látogatók sosem érkeznek üres kézzel: kisebb és nagyobb plüssállatokat, virágokat, mécseseket, apró játékokat és rózsafüzéreket helyeznek el a síron. Tavaly ősszel a ripost elsőként közölt fotót a megindító látványról, ahogy halottak napja előtt néhány nappal több tucatnyi plüssállat borította be az apró sírt.

Mostanra azonban megváltozott a temetői látkép, Dávidka nyughelyéről eltűntek a játékok, és hófehér márványból elkészült a végleges síremlék. Dávidka fotója és neve alá különleges dalszövegrészlet került abból a számból, amit édesapja, Junior írt Dávidka emlékére, Charlie-val közösen. A Könnyű álmot hozzon az éj című dal ominózus részlete így hangzik: „Boldogok az angyalok, mert vigyáznak rád, neked játsszák szelíden az égi muzsikát!”

A ripost megkereste L.L. Juniort, aki érthető módon nem szeretett volna bővebben nyilatkozni a témában, de munkatársunknak készségesen megerősítette a hírt, miszerint a síremlék a napokban készült el. A rapper azt is elmondta, méltó nyughelye lett a kisfia testének, akinek a lelke fent van a mennyországban, az angyalok között.


Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Ajánlott bejegyzések

Címkék

bulvar (21) celeb (16) erdekes (4) ételek (8) ezoteria (4) friss (38) időjárás (3) megható (6) recept (8) tragikus (15)