Üzemeltető: Blogger.
Tag:

Elbúcsúztatták Krisztiánt, a 38 éves sportoló férfi tüdőembóliában vesztette életét


Családtagok, barátok, sporttársak és tanítványok búcsúztak el Vas Krisztiántól Szekszárdon, az alsóvárosi temetőben. A Maori MMA Team alapítója, az egykori profi bokszoló és ketrecharcos 38 éves korában tüdőembóliában hunyt el.


Vas Krisztiánnak élete volt a sport, soha nem volt beteg, igazi sportember volt, tele volt tervekkel.
Két éve nyitotta meg a Sport utcai edzőtermét, miután a Bajcsy-Zsilinszky utcait kinőtte az egyre nagyobb számú és lelkes csapata. Foglalkozásai iránt hatalmas volt az érdeklődés, szinte nem lehetett beférni az egykori műszaki boltból varázsolt pofás kis edzőterembe.

A Tolnai Népújságnak áprilisban még nyilatkozott, s a halála előtti hetekben arra a soroksári küzdősportgálára készült, amelyről 2019-ben ezüstérmet hozott haza, s amelyen idén szeretett volna a legjobbnak bizonyulni…

Családtagjai, barátai, sporttársai, tanítványai a temetés után a Sport utcai edzőteremben anekdotákkal emlékeztek a nagy harcosra.


About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések