Üzemeltető: Blogger.
Tag:

Czibók Lászlót másik kórházba szállították.Nagyon magas még mindig a vérnyomása


Czibók László egy héttel ezelőtt kapott agyvérzést, ezt a barátnője mesélte el egy videóban, miután a rajongók már aggódni kezdtek a youtuberért. Az egykori ÉNB-szereplőt altatásba tartják, az állapota továbbra is kritikus, bár állítólag egy kicsit jobban van – ezt szintén a párja árulta el. Georgina azt is közölte a rajongókkal, hogy amint lehet, átszállítják egy másik kórházba, ez most megtörtént – írja a kemma.hu.

Czibók Lászlót szombaton a tatabányai Szent Borbála Kórházba szállították, az állapota változatlan. Az intenzív osztályon mesterséges kómában tartják az orvosok. Koronavírus-tesztje negatív lett, vérnyomását azonban alig sikerül csökkenteni – áll a lap beszámolójában. ,,Az orvosok szerint most az a legfontosabb, hogy a vérnyomása tűrhető értékeket mutasson, ami jelenleg 140-150 körül van. Úgy tudom, ez az oka annak, hogy a műtét még várat magára” – mondta el a lapnak Kövér Georgina.

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések