Üzemeltető: Blogger.
Tag:

5 ember életét vesztette a Balatonnál, amikor kamion és kisbusz ütközött ma délelőtt


A rendőrök még 9 óra után is teljes útlezárás mellett helyszíneltek Balatonkenese külterületén, ahol csütörtökön reggel súlyos baleset történt: öt ember halt meg az ütközésben.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy kisbusz és egy teherautó ütközött össze.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos közlekedési baleset történt csütörtökön reggel, 6 óra 10 perckor a 710-es számú főút 5. kilométerszelvényében, Balatonkenese külterületén.


Egy kisbusz haladt Balatonakarattya felől Balatonfűzfő irányába, amikor annak vezetője az előtte haladó kamion előzésébe kezdett, ám szemből akkor már érkezett egy másik teherautó. A kisbusz vezetője fékezett, de így is összeütközött a vele szemből érkező és már vészfékező, az útpadkára lehúzódó teherkocsinak.

A balesetben a kisbuszban utazó kilenc ember közül öten a helyszínen meghaltak, négyen pedig megsérültek.

Az érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták. A rendőrök a forgalmat a 71-es számú főút felé terelik a munka végéig.

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések