Üzemeltető: Blogger.
Tag:

12 kilót adott le Erdélyi Mónika rekord gyorsasággal. Beszélt a metódusról is

Sziasztok!

 Prodietix  diéta második fázisában járok és csak dicsérni tudom. Annyira jó, mintha az ember már nem is diétázna, pedig valójában igen. Szépen jönnek az eredmények is, most már 12 kilónál tartok és nagyon jól érzem magam. Még olyan öt - hat kilót szeretnék fogyni.

 

Egyébként már most is olyan könnyűnek érzem magam, mintha letettem volna két nagy krumplis zsákot. Szerintem a további öt - hat kiló fogyás után már lebegni fogok. 🤣

Hát milyen szuper diéta az, ahol ebédre megeheted a kedvenc húsételedet zöldséggel, vacsorára pedig akár még pizzát is ehetsz, persze azt már a Prodietix kínálatából. Ez azonban semmit nem von le az értékéből, mert nagyon finom. .
Pár nap múlva átlépek a harmadik fázisba, ami segít stabilizálni az eredményt. 😍 Nézzétek meg a weboldalt, mindent személyre szabottan alakíthattok ki!

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések