Üzemeltető: Blogger.
Tag: ,

Paradicsomos húsgombóc, ahogy a Dédi mamám készíti. Ezt a receptet Tőle tanultam, Neked adom


Ezt a receptet hatalmas becsben tartottam eddig, és most átadom Neked, az én dédikémtől tanultam, aki 95 éves, de még mindig úgy főz, mint ahogy fiatalabb korában. Nagyon szeretem őt, és ahogy gondoskodik még mindig rólunk, pedig már mi sem vagyunk fiatalok.. Ha elkészíted ezt a receptet, jusson eszedbe az én melegszívű dédimamám

A paradicsomos káposzta egy igazi hagyományos étel, gyermekkorunkban sokszor ettük. Mi a mai napig nagyon szeretjük, fasírttal, pörkölttel, de még bundás kenyérrel is finom!

Hozzávalók

1 nagy fej káposzta,
1 üveg sűrített paradicsom,
2 evőkanál cukor,
só,
liszt és zsiradék a rántáshoz.
Elkészítés

A káposztát apróra vágom felteszem kevés vízbe főni, sózom majd amikor megfőtt sűrített paradicsomot öntök hozzá majd végén lisztből és az olajból világos zsemle színű rántást készítünk/teszünk bele. Persze cukorral édesítem de ki hogy szereti :)

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések