Junior felesége elmondta, hogy mi lesz a gyermek neve, ha fiú lesz, és mi ha lány


Junior amikor csak teheti, a szükséges bevásárlást is intézi, eszel is óvja feleségét, Kingát az esetleges fertőzéstől.


NYILVÁN NAGYON SOK, A BABAVÁRÁSSAL KAPCSOLATOS DOLOGRA KERESEK RÁ AZ INTERNETEN, ÉS ANNAK IS UTÁNANÉZTEM, HOGY A VÍRUS MIATT MENNYIRE VAGYOK VESZÉLYEZTETETT. SZERENCSÉRE KISMAMAKÉNT NEM TARTOZOM EBBE A CSOPORTBA, DE AZÉRT MI IS VIGYÁZUNK

– mesélte a Blikknek Kinga.

– Nem pánikoltam be a helyzettől, alapból is azt gondolom, hogy nagyon kell figyelni, főleg a higiéniára, most fokozottan. Az időm nagy részében, 95%-ban itthon vagyok, de járok orvoshoz, meg a legutóbbi vizsgálat után maszkban és kesztyűben bementünk Lacival a boltba, ahol nagyobb mennyiséget vásároltunk abból, ami kellett.

Eddig Kinga rendezte a bevásárlást, de most párjára bízza a feladatot.

AZÉRT EGY HOSSZÚ LISTÁVAL NEM MINDIG MEREM LEKÜLDENI, MEG AKKOR JÖN A TELEFON, HOGY MELYIK MÁRKÁT KELL VENNI, HISZEN EGY FÉRFI NINCS EHHEZ HOZZÁSZOKVA

– nyilatkozta Kinga.

– Laci vásárol be a családnak is, elviszi és az ajtó előtt leteszi a szatyrokat. Múltkor anyuéknak is ő segített, mivel ők a koruk miatt már veszélyeztetettek, nem nagyon járnak közösségbe, és Laci, de a szüleim sem szeretnék, ha én mentem volna hozzájuk. Nem is találkozunk most, de telefonon sokat beszélünk.

A tavalyi házasságot követően már tudták, hogy szeretnének babát, de Junior kisebbik fiának, Dávidkának tragikus elvesztése után elhalasztották a családalapítást.

– Tavaly, a tragédia előtt pár héttel döntöttük el, hogy szeretnénk közös gyermeket. Azt mondják, hogy egy gyermek elvesztése után vagy nagyon felerősődik a szülőben az, hogy újra gyermeke legyen, vagy még távolabb löki magától a gondolatot.


Laciban is erősödött ez a vágy, és bár tervezett baba volt a pici, mivel szerettünk volna gyermeket, az igaz, nem gondoltuk, hogy ilyen hamar meg is érkezik – mesélte Kinga, aki kislányos anyukaként tudná elképzelni magát.

– Bár az eredményt pénteken tudjuk meg, a 13. heti ultrahangon azt mondták, 70 százalék, hogy kislány. Laci persze, kisfiút szeretne, teljesen kivan attól, hogy lánya lesz. Már azon gondolkozik, hogy 14 éves kora után hogyan tiltsa majd el a fiúktól.

– Lacika eleinte nagyon szeretett volna öcsikét, de mióta tudja, hogy valószínűleg húga lesz, azóta nagyon boldog. Sokszor kérdezi, hogy mennyit kell még aludni, hogy megérkezzen a pici.

– Ha kislányunk lesz, a Lili nevet kapja, fiú névben pedig a Dániel tetszik nekünk. Lacika szerette volna, ha Dávid lesz a pici neve, de elmagyaráztuk neki, hogy miért nem lehet ugyanaz a neve, mint az öccsének, aki már a mennyben van – mesélte Kinga.
Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Ajánlott bejegyzések

Címkék

bulvar (21) celeb (16) erdekes (4) ételek (8) ezoteria (4) friss (38) időjárás (3) megható (6) recept (8) tragikus (15)