Üzemeltető: Blogger.
Tag:

Szöget találtak a győri pékség pogácsájában, egy 1,5 éves kislány is megevett egy darabot - videó


Nemrég a Ripost nyomán írtuk meg, hogy egy héten belül több vásárló is gombostűt vagy szeget talált azokban a termékekben, amelyeket a Li­póti Pékség győri üzleteiben vásárolt, az RTL Klub Híradója pedig megszólaltatta az egyik áldozatot, egy édesanyát, aki a másfél éves gyermekével akart sajtos pogácsát enni.

A gyermek el is kezdett majszolni, a második vagy a harmadik darab pogácsát viszont már odaadta az édesanyjának, aki ráharapott egy/ szegre, és letört egy darab a fogából. Azonnal visszamenetek az üzletbe, ahol felajánlottak nekik egy ingyen kávét vagy péksüteményt, de más nem történt.

Az RTL Klub Híradója megkérdezte a Lipóti Pékséget a dologról, írásban pedig azt a választ kapta, hogy a cég sajnálja a történteket, a gombostű és a szeg nem az általa, hanem egy beszállító által gyártott termékben lapult. Náluk a minőségbiztosítási rendszer miatt ilyesmi nem fordulhat elő, azt viszont el tudják képzelni, hogy valaki szándékosan csempészett gombostűt és szeget a pékáruba.


About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések