A kismama nem érezte a baba mozgását a 30.héten.Az orvosok ezt fedezték fel a méhében, szinte elájultak

Amikor megtudod, hogy szülő leszel, talán az egyik legjobb érzés a világon.
És pontosan így érezte Briony és Mike Curwood, amikor azt mondták nekik, hogy gyermekük lesz.A terhesség tökéletesen haladt néhány hónapon át, de hirtelen egy olyan fordulatot vett, amely a házaspár életében élő rémálom volt.
A fiatal lány a 21. héten ment el rutinvizsgálatra, ahol először láthatta születendő gyermekét, és azt is megtudta, hogy kislánya lesz. Csodálatos nap volt ez a családnak, de akkor még nem is sejtették, hogy hamarosan egy rémálommá válik a terhesség.Csupán egy hét múlva az anyuka felfigyelt rá, hogy már nem érzi a babát mozogni a hasában, és ösztönei rosszat súgtak a számára. Szóval azonnal visszamentek az orvoshoz. Ott megpróbálták kideríteni, hogy miért nem mozog a baba.
A diagnózis sokkoló volt. A baba a 22 hétben megállt a növekedésben. Az orvosok szerint ez nagyon ritka. Egy esélyük volt, hogy megmentsék a gyereket.
„Azt mondták az orvosok, hogy vagy aznap, vagy másnap reggel szülnöm kell!

Először izgatott voltam, hogy láthatom a gyerekemet, de aztán pánikolni kezdtem, ahogy egyre többet tudtam meg a koraszülésről.” – mondja az anyuka.


Nem volt választási lehetőségük. A kisbabát császárral világra hozták. Csupán 600 grammot nyomott, és nagyon pici volt! Még a fülei sem fejlődtek ki rendesen. Ava Grace nevet kapta.

„Nem hasonlított egy babára, inkább, olyan volt, mint egy játék.”

A baba az életéért a küzdött, az orvosok is mindent megtettek, a szülők folyamatosan aggódtak. Minden nap jöhetett volna a rossz hír, de valahogy eltelt egy hét, és az újszülött még mindig élt. Aztán a hetek is múltak, és a kislány csak erősödött. És nézd meg most:


Szerencsére minden jóra fordult végül, sok boldogságot a családnak!Ava Grace ragyogó személyiséggel rendelkezik, és mindig mosolyog, a büszke szülei szerint. Egy kis szemproblémával küzd, de az orvosok hamarosan segíthetnek neki.

Szerencsére ez a történet boldog véget ért. Lájkold és oszd meg ezt a történetet a Facebookon!
Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Ajánlott bejegyzések

Címkék

bulvar (21) celeb (16) erdekes (4) ételek (8) ezoteria (4) friss (38) időjárás (3) megható (6) recept (8) tragikus (15)