Üzemeltető: Blogger.
Tag: ,

Saját temetését szervezte meg a 8 éves kislány, még az orvos is zokogott a temetésen


A Skóciában élő Darcy McGuire mindössze nyolc évet élhetett orvosai fatális figyelmetlensége miatt. A kislány háromévesen lett beteg, édesanyja, Carol Donald pedig azonnal elvitte őt orvoshoz, ahol megnyugtatták, hogy nincs a gyermeknek semmi baja, csupán a növéstől fájnak a csontjai.

 Darcy McGuire nem félt a haláltól, a saját temetését kezdte el tervezgetni
 
Darcy McGuire nem félt a haláltól, a saját temetését kezdte el tervezgetni © Facebook
Később a most 38 éves nő észrevett egy dudort McGuire gerincén, de erre is azt mondták neki a szakemberek, hogy teljesen természetes, a hirtelen növés okozza. A kislány folyamatosan vesztett súlyából. Végül az édesanyja 2019 januárjában újra elvitte egy sokadik orvoshoz, aki megrendülve diagnosztizálta, hogy a gyermek végstádiumban szenvedő rákbeteg.

Az orvos mélyen felháborodott kollégái hanyagságán, hiszen ha időben észrevették volna, talán kezelhető lett volna a betegsége. Darcy McGuire hosszú küzdelem után végül december 15-én reggel hunyt el. Az édesanya, a kislánynak a Facebookon létrehozott adománygyűjtő oldalon jelentette be a gyászhírt.

– Nem volt választásom, kegyetlenül őszintén el kellett mondanom Darcynak, hogy
NAGYON BETEG ÉS MEG FOG HALNI.
Hihetetlenül bátran viselkedett, nem félt. A saját temetését kezdte el tervezgetni – mondta könnyek között a gyászoló édesanya.

A nyolcéves kislány, annak ellenére, hogy tudta, rajta már nem lehet segíteni, rengeteg pénzt gyűjtött össze a közösségi oldalon, melyet gyermekrák kutatási célokra ajánlott fel.

– Nincsenek szavak, amik kifejeznék, hogy mennyire összetört a szívem, a gyermekem elvesztése miatt. Mégis hálás vagyok azért a csodálatos nyolc évért amit együtt tölthettünk – írta megrendülten az anya a Facebookon

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések