Üzemeltető: Blogger.
Tag:

Ruszó: A pénz felét a szüleimnek adom, mert felneveltek, a másik felét éhező kisgyerekeknek, tudom..


Megható amit Ruszó Tibike mondott nem sokkal a verseny befejezte után, amikor arról faggatták, hogy mire költi majd a hihetetlen nyereményt. Így nyilatkozott:
"Először is hálásan köszönöm mindenkink, aki hozzásegített engem ehhez a nyereményhez, és biztosították, hogy megváltozzon az életem. Nagyon hálás vagyok a szüleimnek, hogy felneveltek, és gondoskodtak rólam, úgy hogy most én köszönöm meg nekik, és a pénz felét nekik fogom adni, hogy tudjunk végre venni egy olyan házat, ami nem omlik ránk. A másik felét éhező kisgyerekeknek fogom adni, mert egész életemben éheztem, nélkülöztem, és tudom milyen érzés éhesnek lenni. A legrosszabb érzés, ami létezik. Amikor már nagyon éhes voltam, ittam egy kis vizet, és úgy aludtam el, mert legalább nem kínzott az éhség..
Köszönöm mégegyszer mindenkinek! "

Nagyon megható, hogy ez a kissrác nem felejtett el honnan jött, és segít a szüleinek. Gratulálok a szülőknek, nagyon jó munkát végeztek! 

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések