Üzemeltető: Blogger.
Tag: , ,

Reggeltől estig kölcsönkérő leveleket kap Tibike :"Senkinek nem adok, mindet a szüleimnek adom, és éhezőknek.."


Még három nap sem telt el azóta, hogy a 16 éves Ruszó Tibi megnyerte az X-Faktort és az ezzel járó milliós fődíjat, máris lecsaptak rá azok, akik az ismertség vagy a pénz miatt kerülnének közelebbi kapcsolatba vele.

Én már az első üzenetből leszűröm, hogy mit akar tőlem egy lány. Sokan egyből úgy kezdik a levelet, hogy járnék-e velük. Innen én már tudom, hogy nem én érdeklem őket, csak a hírnév miatt írnak, mert ők is ismertek akarnak lenni. Nekem azonban ilyen lány nem kell. Amúgy sem akarom elkapkodni a barátnőkeresést, még az előzőn se vagyok túl – kezdte a Blikknek az énekes.

Nemcsak a lányokban nem bízok meg. Sok olyan ember ír, aki pénzt kér tőlem, mivel tudják, hogy most van. Tudom, hogy rengeteg hátrányos helyzetű ember van az országban, és lehet, hogy adományozok majd valamennyit, de elsősorban szeretném a családomra költeni a nyereményt, és olyan házat venni, ahol mindenünk meglesz.

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések