Üzemeltető: Blogger.
Tag: , , ,

Megkapta a 12 milliós utalást Ruszó Tibi..Azonnal a szüleihez fordult, és átadta nekik a felét, majd..


A mai napon megérkezett Ruszó Tibinek a nettó 12 millió forintos főnyeremény, amelyet az RTL agyösszegben utalt át Tibi junior számlájára. Szerkesztőségünk jelen volt a nagy pillanatnál, majd elkísértük Tibit a bankba, ahol felvette a pénzt, és szívszorító volt, ahogy átadta a szüleinek a pénz felét, pontosan 6 millió forintot.

A szülei zokogtak, és azt mondták, nagyon hálásak, hogy mindig tisztességben, szeretetben és boldogságban nevelték a fiukat, aki így hálálta meg nekik azt a rengeteg törődést, küzdelmet, amit érte tettek. Sokszor éheztek, fáztak, de még a föld alól is előteremtették az ennivalót Tibinek, és testvéreinek.

Tibi csak ennyit mondott: A szívem ezt diktálja, és az Úr is ezt akarná. Akik felneveltek hálát adok nekik, köszönöm édesanyám és édesapám!

Le a kalappal Tibi.. Nincsenek szavak arra amit teszel, legtöbb embert elköltené magára, Te pedig a szüledinek adod a felét, a mási felét pedig éhezőknek. Te alig vagy 16 éves, de nagyobb ember vagy mint egy némelyik felnőtt!  

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések