Mága Zoltán ismét adományt oszt!Tüzelő, ruhák, tartós élelmiszer, Karácsonyi csomagosztás jön:


Minden eddiginél nagyobb összeggel, 10 millió forint értékű adománnyal segíti a hátrányos helyzetű emberek és gyerekek karácsonyát Mága Zoltán. Magánadományával azt szeretné elérni, hogy legalább 2 ezer gyereek számára örömmel teli lehessen a karácsony.

Mága Zoltán idén is útnak indította 100 templomi jótékonysági koncertsorozatát, amely Debrecenben, a református Nagytemplomban folytatódott szerda este. A koncerttel a Református Szeretetszolgálat szeretetdoboz-akcióját támogatták.


Az egyházi segélyszervezet már hosszú évek óta folytatja jótékonysági akcióját, és minden karácsony előtt egy hónappal elsősorban tartós élelmiszert, tisztálkodási- és tisztítószereket tartalmazó szeretetdobozokat gyűjtenek, majd juttatnak el a rászorulóknak. Mottójuk: egy doboznyi szeretet reményt jelenthet a túléléshez és örömöt a nélkülözések közepette.

Oláh István református lelkész, a szeretetszolgálat kuratóriumi elnöke, a zsúfolásig megtelt Nagytemplom vezetője nagy örömnek és rendkívül megtisztelőnek nevezte, hogy helyet adhatnak a 100 templomi koncertsorozatnak. Elmondta, hogy egy ilyen koncert elvarázsolhatja a kálvinista Rómának is nevezett Debrecen közönségét, miközben a szeretet jegyében olyan összefogásra buzdítják az embereket, ami tízezrek számára hozhat örömöt és békességet.
Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Ajánlott bejegyzések

Címkék

bulvar (21) celeb (16) erdekes (4) ételek (8) ezoteria (4) friss (38) időjárás (3) megható (6) recept (8) tragikus (15)