Üzemeltető: Blogger.
Tag: , , ,

Lópici bácsinak tűzifát vitt Lajcsi 300 ezer forint értékben Karácsonyra


Szilágyi István évek óta szerényen ünnepli a karácsonyt, hiszen nem telik többre. Az idén azoban nem kell mindent nélkülözniük: Lagzi Lajcsi megajándékozta őket.

Az ország Lópici Gáspárjáéknál a karácsony nem ételtől roskadozó asztal mellett telik. Náluk az ajándékvásárlás sem kérdés, inkább az, hogy tűzifát vagy élelmet vegyenek hónap végén. Galambos Lajos olvasva Szilágyi István nehéz helyzetét úgy döntött, segít a színészen. Ajándékkal és fával  érkezett a színész szerény lakásába.

“Hozhattam volna toronyórát lánccal, de nekik nem erre van a legnagyobb szükségük. Annyi tűzifát hozattam, amennyivel bőven kihúzzák a tél végéig, ezen kívül sok-sok finomsággal, innivalóval és vitaminnal, valamint ouha meleg takaróval is készültem” – mondta a Story Magazinnak Lajcsi. Szilágyi István sokáig megszólalni sem tudott, aztán csak annyit kérdezett: “Köszönjük szépen, de miért kaptam ezt most tőled?” Lajcsi egyszerűen válaszolt. “Azért, mert vagy nakünk…”.

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések