Üzemeltető: Blogger.
Tag:

Itt a karácsonyi meglepetés a kormánytól a nyugdíjasoknak!


„Tisztelt” illetékesek! Volt képetek 2,8%-os nyugdíjemelést közzétenni a 2020-as évre, miközben az áremelkedést 3,4%-ra várja a Nemzeti Bank? Az élelmiszerárak láthatóan az egekbe szöktek, a hús lassan megfizethetetlen, a tojás, a zöldség és a friss gyümölcs pedig luxuscikknek számít! Kérdezem tőletek, hogy mégis mit egyen a hónap végén, aki a nyugdíjkifizetés utáni néhány napban a gyógyszertárban hagyja a kapott összeg nagy részét, majd a maradékból kifizeti a számláit, a téli hónapokban esetleg még megveszi a kandallóba valót?

  Szerintetek meddig bírja egy idős ember szervezete az éhezést? Sokan már így is csak kenyeret vagy némi háztartási kekszet tesznek a kosarukba a hónap végén, és nagy luxus, ha tejet vagy teát is tudnak venni mellé, amibe beáztassák. Vitaminok? Tápanyagok? Bármi, amire egy idős és beteg ember szervezetének szüksége lehet? Úgy tűnik, titeket ezek a legkevésbé sem érdekelnek. Nektek köszönhetően szerencsésnek mondhatja magát az a nyugdíjas, akinek a legolcsóbb szénhidrát megtölti a gyomrát még néhány évig, amíg hónapról hónapra elvegetál az általatok teremtett földi pokolban! Ennyit ér egy ledolgozott élet? Ilyen sorsot szántok a nagyszüleinknek? Azoknak, akik ezt a társadalmat éveken keresztül feszített munkával igyekeztek fenntartani nekünk, hogy a gyerekek, az unokák a lehető legjobb körülmények között élhessenek? Így ítélitek őket lassú éhhalálra?

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések