Üzemeltető: Blogger.
Tag: , ,

Hajdú Péter új barátnője nagyon hasonlít Sarka Katára

Már nincsenek magányos estéi Hajdú Péternek (44)! A műsorvezetőt egy csinos hölgy társaságában kapták lencsevégre vasárnap este a budapesti teqball világbajnokságon. A páros igyekezett nem túl nagy feltűnést kelteni Vasas csarnok lelátóján, visszafogottan szurkoltak a magyar csapatoknak, ugyanakkor titkot sem csináltak abból, hogy összetartoznak.

Egy pillanatra sem hagyták el egymás társaságát, a szünetekben egy a VIP részen belül, a legszűkebb vendégek számára elkülönített helyiségben tartózkodtak, a döntő végén pedig együtt távoztak. A Blikk munkatársa a csinos barna nőről érdeklődött Hajdúnál, aki nem cáfolta, hogy a képeken új barátnőjével látható, de részleteket nem kívánt mondani a kapcsolatról.


A titokzatos barna nőről a Blikk úgy tudja, hogy a médiában dolgozik és néhány hónapja alkotnak egy párt Hajdúval, de nagyon jól megértik egymást. Az ismerősök szerint jelenlegi partnere a munkájának köszönhetően hamar megtalálta a közös hangot a tévéssel, sok közös témájuk is van. Péter legutóbbi két kapcsolatát szinte az első pillanattól fogva vállalta a nyilvánosság előtt, ezúttal valószínűleg szeretne megfontoltabb lenni és boldogságát megtartani maguknak.


About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések