Hajdú Péter új barátnője nagyon hasonlít Sarka Katára

Már nincsenek magányos estéi Hajdú Péternek (44)! A műsorvezetőt egy csinos hölgy társaságában kapták lencsevégre vasárnap este a budapesti teqball világbajnokságon. A páros igyekezett nem túl nagy feltűnést kelteni Vasas csarnok lelátóján, visszafogottan szurkoltak a magyar csapatoknak, ugyanakkor titkot sem csináltak abból, hogy összetartoznak.

Egy pillanatra sem hagyták el egymás társaságát, a szünetekben egy a VIP részen belül, a legszűkebb vendégek számára elkülönített helyiségben tartózkodtak, a döntő végén pedig együtt távoztak. A Blikk munkatársa a csinos barna nőről érdeklődött Hajdúnál, aki nem cáfolta, hogy a képeken új barátnőjével látható, de részleteket nem kívánt mondani a kapcsolatról.


A titokzatos barna nőről a Blikk úgy tudja, hogy a médiában dolgozik és néhány hónapja alkotnak egy párt Hajdúval, de nagyon jól megértik egymást. Az ismerősök szerint jelenlegi partnere a munkájának köszönhetően hamar megtalálta a közös hangot a tévéssel, sok közös témájuk is van. Péter legutóbbi két kapcsolatát szinte az első pillanattól fogva vállalta a nyilvánosság előtt, ezúttal valószínűleg szeretne megfontoltabb lenni és boldogságát megtartani maguknak.


Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Ajánlott bejegyzések

Címkék

bulvar (21) celeb (16) erdekes (4) ételek (8) ezoteria (4) friss (38) időjárás (3) megható (6) recept (8) tragikus (15)