Üzemeltető: Blogger.
Tag:

Ha a mentő időben kiért volna, még most is élne Dániel - állítja egy közeli barát


Ahogy egyre több részlet derül ki, egyre inkább tudhatóvá válik, hogy mi is történt tegnap este. Egyes információk szerint az érkező melegfront, és a jelenleg is térségünkben elhelyezkedő hidegfront hatására az idősebbek szívét nagyon megterhelheti az időjárás. Dániel is érzékeny volt a kettős frontokra, olyankor fájt a feje.

Tegnap az esti órákban mellkasi fájdalomra panaszkodott, de nem volt az az aggódó fajta, ezért egy ideig nem vett róla tudomást, de amikor már határozottan azonosította a fájdalmat, ami a bal vállába sugárzott, tudta baj van. Hívta a mentőket, akik 22 perc alatt értek ki, de addigra meghalt, és az újraélesztési kísérleteik mind kudarcot vallott. Dániel úgy ment el ahogy élt, békésen, csendesen tisztességesen.. Nyugodj békében!

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések