Üzemeltető: Blogger.
Tag: ,

Egy ország gyűjtött a beteg Zoénak..Az alapítvány ellopta a pénzt, segítsenek hogy a törvény utolérje őket!


Nagy bajban van a daganatos ömbölyi kislány családja. Úgy tűnik, hiába adakoztak számukra jólelkű emberek, a Zoénak felajánlott pénzhez nem jutnak hozzá. Mára a család napi megélhetése került veszélybe. A nyírbélteki Gondoskodás Alapítvány, melynek a számlájára az ország minden tájáról utaltak az emberek, hogy a kislány gyógyulását segítsék, azt sem hajlandó elárulni, mennyi pénz gyűlt össze e célra a számláján. Közben a kuratóriumi tagok személye is folyton változik, így még az is bonyolítja a helyzetet.

Egy vaddisznó ugrott eléjük, szerencsére nem sérült meg senki

Nagy nehezen – és ehhez a nyilvánosság is hozzájárult – sikerült elérnie a családnak, hogy az alapítvány a steril körülmények kialakítását fedezze, továbbá kifizették a korábban vásárolt használt autót is, mellyel a gyereket a kemoterápiára, kezelésekre szállítják. Október 30-án azonban kivédhetetlen baleset történt: a sötétben egy vaddisznó szaladt át az úton, a kocsi összetört. Azóta kölcsönkocsikkal tudja csak szállítani a gyereket az édesapa. A balesetről rendőrségi jegyzőkönyv készült, a javítás 620 ezer forintba kerülne.

Elutasították
– Elutasították a kifizetést először azzal, hogy várjuk meg, míg befejeződik a steril körülmények kialakítása, később azzal, hogy ez az alapítványnak gazdasági hátrányt jelent – mondta az elkeseredésében ismét a Szabolcsihírhez forduló édesapa, aki azóta ismerősöktől, barátoktól kölcsönkért kocsival viszi Zoét Budapestre, Debrecenbe.

Próbáltuk hívni az alapítvány könyvelőjét, aki azzal hárította el a választ, hogy ő nem tagja a kuratóriumnak, pénzügyi kérdésekben ők döntenek. Az alapítvány elnökét, Sarkadi Nórát is hívtuk, egyszer a vonaton utazott, azért nem tudott beszélni, később nem vette fel. December 10-én ismét próbálkoztunk, de a telefon ki volt kapcsolva. Papp Norbert többször szerette volna már megtudni, mennyi pénz gyűlt össze az alapítvány számláján kislánya, Zoé számára, erre azonban, mint mondta, nem kapott választ.
IDE VÁG!

Mint ahogy nem hajlandók egy összegben átutalni a kislány gyógykezelésére jószándékú emberektől összegyűlt összeget sem.

Bővebben erről az egészről, itt olvashat

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések