Üzemeltető: Blogger.
Tag: , , ,

Bődületes vagyont hagyott Bazsarózsára Benkő Dániel


Mint ahogy arról pár éve írtunk, amikor Benkő még tv műsorban keresett feleséget magának:

 " Korántsem csak a lantos sajátos sármja jelenthet vonzerőt azoknak a hölgyeknek, akik a Benkő feleséget keres című show-ba jelentkeztek. A látszólag szerény körülmények között élő művész valójában mesés vagyon birtokosa, ingatlanja és ingóságai mintegy kétszázmillió forintot érnek. Igaz, nem adja olcsón a hozományt: nyíltan hangoztatja, hogy csak az a jelentkező pályázhat eséllyel a szívére, aki a testét is meghódítja. "  
Ez azonban nem most volt már, azóta nagyon elszálltak az ingatlan árak, tehát elképzelhető hogy akár 400 milliót érnek az ingatlanok összesen.. Szép vagyon, de nem ilyen áron.. Isten Nyugosztalja!

Ettől függetlenül mérhetetlen fájdalmat élhet át Bazsarózsa, aki nagyon szerette Dánielt, és nagyon nehezen fogja fel, hogy ez valóban megtörtént.

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések