Üzemeltető: Blogger.
Tag: ,

Agydaganatot állapítottak meg a földeáki férfinél, majd a felesége agyvérzést kapott, kilátástalan a helyzetük


A földeáki férfit tavaly januárban diagnosztizálták agydaganattal. Két hónapra rá újabb csapás érte a családot: felesége agyvérzést kapott – számolt be a Tények. Az orvosok többször is megműtötték utána, de javulást nem értek el az állapotában. Férje ezért otthagyta a munkáját, hogy ápolni tudja őt. Mellette két gyerekükről is neki kell most gondoskodnia.


 Az utóbbi hónapokban javulni is kezdett a nő állapota, egy hete azonban súlyos visszaesés következett be, miután epilepsziás rohamot kapott. A férfi a Tényeknek elmondta, már felélték a tartalékaikat, ő pedig felesége ápolása miatt nem tud visszamenni dolgozni, ápolási díjból élnek.

 A család minden segítségnek örül, és a férfi mindennek ellenére bizakodó, hogy látni fogja lábra állni a feleségét, ez pedig az ő állapotában is javulást idéz majd elő.

About Anonymous

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

 

Ajánlott bejegyzések